Veel visjes in zee

Ellen van der Klei

 

Bekijk mijn cv

Ik hou ervan de diepte in te gaan en ga voor kwaliteit. Maar als het moet (en vaak is dat zo) ben ik pragmatisch. Handen uit de mouwen, de klus moet geklaard worden. Ik zal altijd zoeken naar de optimale aanpak. Omdat de wereld om ons heen zo snel verandert, betekent dat dat ik steeds onderzoek, nieuwsgierig ben en leer. Ik vind het belangrijk om mijn vakkennis bij te houden. Door mijn ervaring maak ik me een nieuwe omgeving gemakkelijk eigen en kom ik snel tot een werkresultaat.

 

Visie

Ik geloof erin dat je alleen effectief kunt communiceren als je dat doet vanuit een stevige basis. Weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Kernwoorden zijn inspiratie, eigenheid, keuzes durven maken en willen leren.

 

"Ellen is een ervaren communicatieadviseur. Dankzij haar enorme doorzettingsvermogen is het gelukt om op de fusiedatum van Stadgenoot een werkend intranet te hebben. In de zeer hectische tijd rondom de fusie waaruit Stadgenoot is ontstaan was ze een van de bakens. Dankzij haar commerciĆ«le inzicht is er een mooie introductiecampagne voor Stadgenoot gemaakt. Ellen heeft een rustige stijl en is een prettige gesprekspartner en adviseur.”

Arda Gillissen, communicatiemanager woningcorporatie Stadgenoot

 

wie is... | gewerkt voor

 

Follow Ellen van der Klei on Twitter View Ellen van der Klei's profile on LinkedIn